Apartmaji Lobič Malenca

Apartmaji Lobič Malenca na Kolpi so primerni tako za mlade, kot starejše avanturiste. Velike brzice, ki se nahajajo ker čez cesto, na zgornji strani zadržujejo velik bazen vode, kjer je možno kopanje in tudi skakanje v vodo. Z manjšimi otroki lahko raziskujete živež in vzeli med velikimi skalami, če pa pridete s svojim kajakom se lahko preizkusite v veliki brzici na sredini reke. S kolesom se odpravite v bližnjo vas Faro in si vmes oglejte še grad Kostel ali pa slap Nežico. Pa še marsikaj vam imamo za ponuditi. Preverite našo ponudbo

 

Otvoritev sezone 2013

apartmaji-kolpa-lobic-malenca   Vabimo vas, da se nam pridružite na zabavi ob otvoritvi sezone 2013. Na domačiji Lobič Malenca se dobimo 27. 4. 2013 ob 13.00 uri.
Ob deroči reki Kolpi, opiti z ledeno mrzlo zimsko vodo, ki je pricurjala z okoliških hribov, vam bomo pripravili nepozaben večer.
Pogostili vas bomo z izbrano jedačo in žlahtno kapljico iz Kostelskega okoliša. V naših čudovitih aprtmajih, v neposrednji bližini reke Kolpe za nami preživite nepozabno noč.