Apartmaji Lobič Malenca

Apartmaji Lobič Malenca na Kolpi so primerni tako za mlade, kot starejše avanturiste. Velike brzice, ki se nahajajo ker čez cesto, na zgornji strani zadržujejo velik bazen vode, kjer je možno kopanje in tudi skakanje v vodo. Z manjšimi otroki lahko raziskujete živež in vzeli med velikimi skalami, če pa pridete s svojim kajakom se lahko preizkusite v veliki brzici na sredini reke. S kolesom se odpravite v bližnjo vas Faro in si vmes oglejte še grad Kostel ali pa slap Nežico. Pa še marsikaj vam imamo za ponuditi. Preverite našo ponudbo

 

Otvoritev sezone

21. APRIL, OTVORITEV SEZONE NA DOMAČIJI LOBIČ!!!

Vikend paket od 20.4. do 22.4. -40%

Rrezervacije obvezne v naprej na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali na tel.: +386 40 210 493.

V soboto, 21. 04. 2012 ob 14 uri, bomo na domačiji Lobič odprli vrata prihajajoči sezoni v letu 2012.

In ker je to tudi praznik pomladi je znano, da so na ta dan otroci nekdaj obhajali ptičjo svatbo oz. tičji pir. Matere so otrokom napekle kolačke v obliki ptičkov, nekatere pa pšenične majhne kruhke (krvajčike). Tako da tega ne smemo zanemariti, in bomo tudi tukaj deležni tičjega pira, ampak ne samo otroci, vendar prav vsi! Tako da boste obiskovalci ob domačem prigrizku in aperitivu za dobrodošlico, uživali ob živi glasbi tamburaške skupine in prijaznem spomladanskem vzdušju do večernih ur!

 Naslednji dan, 22. 04, je organiziran JURIJEV POHOD

Vljudno vabljeni!